Hoe veilig zijn de foto’s en video’s op uw Android telefoon? U zal niet de eerste zijn die alles kwijtraakt. Of heeft u last van onvoldoende geheugen? Er is een eenvoudige oplossing, de Flash Drive 3, door onze lezers gekozen als de innovatie van 2019!

We hebben zojuist begrepen dat deze gadget snel uitverkoopt i.v.m. de tijdelijke actie 3 voor de prijs van 2 en tijdelijk geen verzendkosten. Bekijk hier de beschikbaarheid is.

Bang voor waterschade of een crash? Liever niet in de cloud? Geheugen tekort? Dit betaalbare apparaatje maakt zonder enige moeite een back-up van uw herinneringen direct vanaf uw iPhone of iPad. Perfect om daarna op een veilige plek te leggen.

Stel uw iPhone of iPad geeft vandaag de geest, welke dierbare herinneringen zou u verliezen?
Trouwfoto’s, vakantiekiekjes, verjaardagen etc.
De eerste woordjes van uw kleinkinderen. De eerste schooldag.

“Een regelrechte nachtmerrie! Toch gebeurt het ons allemaal wel eens dat we alles kwijtraken. Voorgoed.”

Die foto’s van speciale momenten, video’s met vrienden en familie, allemaal WEG in een oogwenk.

Als u uw foto’s en video’s op uw computer bewaart dan is dat vragen om problemen. Het beeldmateriaal organiseren en op een externe harde schijf zetten is een gedoe van jewelste. Goed, er zijn professionals die het voor u doen maar dat kost honderden euro’s.

Maar alles zit tegenwoordig in de cloud, toch? Was dat niet heel veilig en makkelijk?

Dat valt tegen. Alhoewel mensen maar al te graag vertellen over hun foto’s in de cloud, weten de meesten niet precies waar en is er ook onduidelijkheid over wie er toegang heeft. Bijna niemand weet hoe ze al hun foto’s terugkrijgen zonder gebruik te maken van een Internetverbinding. En dan de kosten. Honderd euro per jaar, voor de rest van uw leven? Liever niet.

Probleemloos uw foto’s en video’s achter slot en grendel

Stel u voor dat u tienduizenden foto’s en video’s in een oogwenk kan bewaren en ordenen, zonder enige moeite. Daarna legt u simpelweg dit “digitale goud” op een veilige plek. Een hele geruststelling.

Maak kennis met de Flash Drive 3 – simpelweg de slimste en goedkoopste manier om uw dierbare herinneringen voor altijd te bewaren.

Hoe werkt het?

Het werkt allemaal zo makkelijk, het lijkt soms magie:

  1. Steek de Flash Drive 3 direct in uw iPhone, iPad, iPod of Android telefoon.
  2. De speciale app opent automatisch.
  3. Klik op “BACKUP” en u bent klaar!

Dat was echt alles, slechts ÉÉN KLIK en klaar.

Op het moment dat het apparaatje aan de slag gaat, speurt ie naar al het beeldmateriaal op uw iPhone of iPad. De gevonden bestanden worden automatisch naar Flash Drive 3 geschreven, op een geordende manier. Uw dierbare herinneringen zijn voorgoed veilig.

Meest innovatieve gadget van 2019

Onze lezers hebben de Flash Drive 3 gekozen tot meest innovatieve gadget van 2019. Omdat het op een super eenvoudige manier een groot probleem oplost, namelijk het risico dat uw foto’s en video’s kwijtraken. Tevens lost u het probleem met ‘onvoldoende geheugen’ op, door de Flash Drive 3 te gebruiken.

Waar koop ik de Flash Drive 3 Mobile?

Op het moment is deze alleen online te bestellen op FlashDrive3.nl
Bestel direct online vanaf uw mobiel, want u mag achteraf op rekening betalen. De 32GB versie kost € 59,95 en de 64GB versie kost € 74,95.
Klik hier om gebruik te maken van de tijdelijke aanbieding, bestel 2 stuks en ontvang er 1 gratis!

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd!!
Op deze manier kun je voldoende backups maken van al jouw foto’s en video’s en deze op verschillende veilige plekken neerleggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here