Laptop, iPad en telefoon gebruikers hebben nu super snelle wifi nadat ze deze nieuwe gadget hebben gebruikt

Dit is hoe laptop, iPad en telefoon gebruikers voor zo min mogelijk geld zo snel mogelijk internet krijgen...

Dit is hoe laptop, iPad en telefoon gebruikers voor zo min mogelijk geld zo snel mogelijk internet krijgen…

Heb jij soms thuis of op kantoor ook soms last van langzame internet? Of geen volledig WIFI bereik in je hele huis of kantoor? Heb je gemerkt dat tijdens piekuren -avonden en weekenden – je internet langzamer is of meer buffert?

Wij weten nu dat dit komt doordat je internet provider de snelheid van jouw internet aftopt. Internet providers geven hun best betalende klanten een deel van jouw ‘bandbreedte’, zodat zij sneller internet hebben!

Maar wat als jij een goedkoper pakket hebt? Helaas betekent dit dat je tijdens de drukke momenten problemen zult hebben om gewoon YouTube of Netflix te kijken of om te bellen via wifi.

Dat is niet eerlijk, of wel? Er is nu echter een nieuw apparaat dat deze en vele andere frustrerende wifi problemen oplost!

Deze uitvinder heeft een oplossing bedacht voor langzaam internet en slecht bereik binnen jouw wifi netwerk!

Het is het idee van een voormalige ingenieur van een van de grootste internetproviders van Nederland. Toen hij daar werkte had hij er een hekel aan dat internetproviders de snelheid verlaagde. Klanten kregen slechts een fractie van de snelheid waar ze voor betaalden en recht op hadden…

En dat vond hij niet eerlijk. 

Dus ontwikkelde hij een apparaat dat de snelheidsvermindering van internet providers omzeilt. En tegelijk vergroot het het bereik en de snelheid van jouw huidige wifi thuis. Tenslotte is dit apparaat zo eenvoudig dat iedereen het zonder enige technische kennis het kan gebruiken. 

Hij noemde het ‘WifiBooster‘. 

Hoe werkt deze uitvinding precies?

Zonder in teveel technische details te treden is het probleem – zoals we allemaal weten – dat de internet providers ons goedkope wifi routers verkopen…

Het signaal is te zwak om door bakstenen muren te gaan zonder veel snelheid te verliezen. Ze kunnen ook niet veel apparaten of veelvuldig gebruik aan.

Daarom zit jij met een zwak wifi-signaal en gevreesde ‘wifi-loze’ plekken in je huis…
Maar plug een WifiBooster in een willekeurig stopcontact en dat zal snel veranderen.

Zie de WifiBooster in actie:

WifiBooster is in essentie twee geavanceerde wifi-routers en een krachtige versterker, samen in een apparaat.

Het werkt door het ontvangen van je huidige wifi-signaal, het te versterken en vervolgens de super versterkte wifi overal doorheen te verzenden; betonnen muren, meerdere verdiepingen en stalen balken – geen probleem!

Tegelijkertijd blokkeert het apparaat je gebruiksrapport naar je internet provider. Dit maakt het vertragen van je snelheid wat eerder genoemd werd – onmogelijk!

In het kort:
Je krijgt VEEL sneller en krachtiger internet. Zelfs op drukke tijden en zelfs in voormalig ‘wifi-loze plekken’ in je huis. 

Als je jouw WifiBooster aanzet merk je meteen dat de snelheid van je internet verbeterd. Nu slechts €59,99 (was €119,99) inclusief verzendkosten, een geweldige prijs voor een apparaat dat zoveel te bieden heeft. Levering duurt maar een paar dagen als je bestelt in Nederland.  

De resultaten van onze redactie

Niet alleen expert-tijdschriften zeggen “beste ontvangst die we ooit geprobeerd hebben”. Het verbetert zelfs wifi die al heel snel is en maakt dit nog sneller. Maar wij van Innovatie Wereld hebben ook uitgebreid getest, en zijn verrast positief.

In onze test hieronder was de wifi maar 24Mbit door een muur. Dat is genoeg om een paar apparaten tegelijk YouTube in HD te laten kijken. Het versterkte het signaal tot een waanzinnige 70Mbit wifi-signaal – genoeg om met 10 apparaten YouTube te kijken in fantastisch 4k!

Het apparaat is echt heel simpel. Je hoeft het eigenlijk alleen maar in het stopcontact te steken.

Wat zijn de functies van de WifiBooster?

 • Geschikt met elke internet provider binnen Nederland en router
 • Het werkt op een frequentie van 2,4Ghz
 • Een grote overdrachtssnelheid van tot wel 300Mbps als het ingesteld is voor alle applicaties via LAN RJ45-verbinding
 • Eenvoudige installatie
 • Efficiënte en lage stralingsinterventie (hetzelfde als je wifi-router)
 • Geen installatie met CD of DVD nodig
 • Universeel toepasbaar

Je hebt een WifiBooster nodig als je last hebt van:

 • Langzaam internet ondanks wifi-ontvangst
 • ‘Wifi-loze plakken’ in je huis 
 • Slechte kwaliteit Skype, Whatsapp of Facetime
 • Zwakke wifi-snelheid wanneer je de kamer verlaat
 • Bakstenen of betonnen muren in je huis
 • Bufferen bij het streamen van films
 • Onvoldoende snelheid bij downloaden of uploaden

Op dit moment kun je de WifiBooster kopen voor de introductieprijs -50% goedkoper.  Controleer alleen de beschikbaarheid van het product voordat je een bestelling plaatst omdat er langere levertijden kunnen zijn door grotere vraag.

Hoe krijg ik de WifiBooster?

Dit is simpel, op dit moment kun je de WifiBooster kopen met een korting van 50% voor de introductieprijs:

1) Bestel de WifiBooster op de officiële website betaal via iDeal of risicoloos via Paypal.
2) Steek de WifiBooster in het stopcontact
3) Geniet van sneller internet

Zo gemakkelijk is het!

Waarom moet ik nu een WifiBooster kopen?

Op dit moment wordt er flinke korting gegeven op de WifiBooster om het apparaat bekendheid te geven.  Zodra deze introductieperiode voorbij is, wordt hij alleen maar duurder…

Als hij nog op voorraad is, kun je hier bestellen: WifiBooster
Voor de beste prijs bestel je jouw WifiBooster op de website van de leverancier, klik hier ->> en betaal geen verzendkosten binnen Nederland betaal veilig via iDeal of Paypal.

2 REACTIES

 1. Ik had er vorige week ook eentje besteld, en sinds eergister in huis. Ik was wat skeptish maar heb hem maar gewoon in mijn stopcontact geplugt en aangezet. Ik moet zeggen mijn wifi bereik binnen huis is een heel stuk toegenomen. De snelheid was al goed en is nog steeds goed, ik ben er blij mee!

 2. Bij mij op kantoor werken ze ook erg goed, me internet is echt een stuk verbetered… Heb er nog 2 besteld voor me kinderen, iedereen zou zo’n ding moeten hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here