18.6 C
Amsterdam
zaterdag, 25 september 2021
Home Aanbevolen Is Bulkdrogisterij.nl een betrouwbare webshop?

Is Bulkdrogisterij.nl een betrouwbare webshop?

Momenteel zijn er veel oplichters actief in de wereld van mondkapjes, wij kregen vragen binnen over de relatief nieuwe webshop BulkDrogisterij.nl en gingen op onderzoek uit. Heb jij ook positieve of negatieve ervaringen? Deel je ervaring onderaan onze post.

Mondkapjes in grote hoeveelheden en tegen een lage prijs? Bij Bulkdrogisterij.nl bent u voor deze mondkapjes aan het juiste adres. Wij leggen ons als Bulkdrogisterij volledig toe op een voordelig en snel te leveren assortiment mondkapjes. Die zijn altijd CE-gekeurd en gemaakt van niet-geweven vezelstof met drie lagen. Hoe groter het pakket CE-gekeurde mondkapjes dat u afneemt, hoe lager de prijs. Houdt u niet van vooruit betalen, dan betaalt u gewoon achteraf. Wij geven u daartoe twee weken de tijd via betaalservice Klarna. Voor u is het grote voordeel hierbij, dat u de mondkapjes eerst met eigen ogen kunt zien. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan stuurt u het pakket gewoon binnen 14 dagen retour. Had u al betaald, dan zorgen wij dat uw geld binnen 14 dagen weer op uw rekening staat.

De mondkapjes die u bij Bulkdrogisterij.nl bestelt zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in het openbaar vervoer en op andere publieke plaatsen. De kapjes zijn CE-gecertificeerd en beschikken over type keuring 1. Zij zorgen voor extra draagcomfort door de gewatteerde oor-elastieken. Deze mondkapjes zijn gemaakt van polypropyleen en bevatten geen latex of glasvezel. De neusbeugel op de mondkapjes is dubbel en erg flexibel. De filtratie van deze mondkapjes is uitstekend en zowel de binnenlaag als de buitenlaag zijn spatbestendig.

Bij Bulkdrogisterij.nl hanteren wij de laagste prijsgarantie. Wij weten zeker dat wij op het gebied van mondkapjes de voordeligste leverancier zijn. Treft u binnen twee weken na aankoop toch ergens mondkapjes met dezelfde EAN-code en in dezelfde hoeveelheid goedkoper aan, dan betalen wij u direct het verschil in prijs terug. U kunt contact met hun opnemen via ons e-mailadres ([email protected]), maar u kunt onze vestiging ook na afspraak zelf komen bezoeken. Bulkdrogisterij.nl heeft haar basis in Noord-Holland.

Mondkapjes bestellen bij Bulkdrogisterij.nl is voordelig voor bedrijf en particulier. Wij leveren via PostNL vanuit ons magazijn in Nederland en u kunt zowel vanuit Nederland als België bij ons een bestelling plaatsen. Voor levering in beide landen geldt: Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, betekent volgende dag in huis. Wij leveren een track en trace code aan zodat u de bestelling zelf kunt volgen. Op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons een e-mail met de factuur.

Bestellen bij Bulkdrogisterij.nl biedt nog meer leuke voordelen. Zo hanteren wij een aantrekkelijk Bonus spaarprogramma. Wanneer u een partij mondkapjes bij ons bestelt, levert elke bestede euro u één spaarpunt op. Die spaarpunt heeft een waarde van € 0,02 en wordt direct op uw tegoed bijgeschreven. U hoeft hiervoor niet eens een account aan te maken. Wij koppelen het Bonus spaarprogramma namelijk direct aan uw e-mailadres. Wanneer u dan opnieuw bij ons een bestelling plaatst, kunt u ervoor kiezen om in te loggen. Uw spaartegoed uit het Bonus spaarprogramma wordt dan direct op de prijs van uw nieuwe aankoop in mindering gebracht.

Geniet van bulkaantallen tegen de laagste prijs. Bij Bulkdrogisterij.nl zijn de producten altijd op voorraad. Elke maand verrast BulkDrogisterij u met een een nieuwe aanbieding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populaire berichten

Wat zijn de beste Casino’s met iDeal bonusdeals?

De beste nieuwkomer (met iDeal): RegentPlay - met Trustly, Stort €25 speel met €50 tot maximaal: €800

Laptop, iPad en telefoon gebruikers hebben nu super snelle wifi nadat ze deze nieuwe gadget hebben gebruikt

Dit is hoe laptop, iPad en telefoon gebruikers voor zo min mogelijk geld zo snel mogelijk internet krijgen… Heb...

Nederland weer bij meest innoverende landen in Europa

Nederland behoorde vorig jaar op het gebied van innovatie opnieuw tot de koplopers in de EU. Dat blijkt uit onderzoek van de...

De basis voor succesvol innoveren: welke skills, tools & mindset heb je nodig?

Elke ambitieuze manager of directeur droomt ervan om de nieuwe Amazon of Tesla te worden. Dat vraagt om disruptieve vernieuwing. Tegelijkertijd moet ‘de winkel’...

Deze 4 marketingtechnologieën gaan de toekomst voorgoed veranderen

Nieuwe technologie als marketing automation is al behoorlijk volwassen geworden. Maar hoe zit het met die andere nieuwe marketingtechnologieën die de toekomst kunnen veranderen?...