BandanaFashion.nl ervaringen

Je ziet ze eigenlijk steeds vaker om je heen, de bandana’s die door BandanaFashion.nl worden verkocht. Ik was er al een tijdje naar op zoek, maar ik wilde geen bandana met een zoetsappig patroontje. Ik rijd op een motor en vaak wordt er dan toch een beetje meewarig gekeken dat je een meisje bent. Eén van mijn vrienden wees me toen op BandanaFashion.nl.

Je ziet het gelijk als je op je scherm de webshop opent. Te gekke enge monden en totale weirdo gezichten. Dat is dus precies wat ik graag onder mijn motorhelm draag. Ik ben heus wel een aardige meid, maar ik vind het helemaal niet erg als mensen een beetje van mij schrikken. Ik was ook wel benieuwd naar de kwaliteit, dus ik dacht: ‘laat ik er gewoon eens eentje bestellen’. Nou, daar heb ik dus geen spijt van gekregen.

Ik bestelde mijn bandana op woensdagmiddag rond half drie. En de volgende dag had ik hem al in huis. Er staat inderdaad op de website dat ze binnen één dag leveren, maar of dat ook echt zo is weet je natuurlijk nooit. Maar inderdaad, in één dag al in huis. De kwaliteit bleek ook heel goed te zijn. Mijn bandana is gemaakt van stevig microfiber. Dat bestaat voor 100 % uit polyester, dus het wordt eigenlijk nooit echt vochtig. De stof is goed rekbaar en ademt ook heel goed. Ik kan mijn bandana ook gewoon in de wasmachine gooien, zonder dat hij daar onder lijdt.

Naast een grappig gezicht onder mijn helm, heb ik nu als bijkomend voordeel dat mijn gezicht niet meer zo verbrandt. De bandana houdt de zon goed tegen en is toch niet benauwd ofzo. Ik heb er trouwens daarna nog drie extra besteld. Dat is wel handig, want ik gooi ze na een dagje dragen altijd in de was. Als je bij BandanaFashion.nl voor 50 euro of meer bestelt, is verzenden gratis. Dat kwam dus wel goed uit toen ik die extra bandana’s bestelde. Ik zag trouwens dat ze nu in de aanbieding zijn.

Als je niet van gekke gezichten houdt, hebben ze ook abstracte modellen. Eén van mijn vrienden heeft er zo één gekocht. Die bandana staat heel cool boven zijn motorpak. Ik ben trouwens van plan om er ook nog één te kopen voor de verjaardag van een vriendin van mij. Ik twijfel alleen nog een beetje of ik een abstracte bandana of een gek gezicht voor haar zal kopen. Ik vind het erg handig dat je bij BandanaFashion.nl je aankoop binnen 14 dagen terug mag sturen. Want als zij hem niet leuk vindt, kan ik gauw nog even een andere voor haar kiezen. Dan kan ze trouwens zelf ook meekijken op het scherm.

Tja, wat vond ik nog meer handig bij BandanaFashion.nl? Vooral dat je op zoveel verschillende manieren kunt betalen. Ik het zelf met iDeal betaald, maar je kunt ook je creditcard gebruiken. Woon je in België dan hebben ze Bancontact. Ik zag ook nog dat ze Amex, Apple Pay en Google Pay aanbieden. Echt handig, ook als iemand anders het voor je betaalt. Ik hoop trouwens dat ze gauw weer nieuwe modellen op hun website zetten. Ik ben heel benieuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here